jueves, 17 de marzo de 2011

Recepta de llibrets de pollastre farcits de pebrots


Ingredients
- 4 filets de pit de pollastre per fer llibrets
- 2 ous
- 1 llauna de pebrots del piquillo
- pa ratllat
- oli d’oliva i sal

Preparació
Comencem per escorrer els pebros i els passem pel passapuré, peque quedin ben trinxats. Seguidament salpebrem els pits de pollastre i omplim els llibrets amb el pebrot trinxat, tanquem els llibrets fent servir escuradents.

Tot seguit batem els ous i passem els llibrets ja farcits pels ous i per pa ratllat. Ho fregim en oli abundant.

Podem acompanyar-ho amb amanida o pasta.

Recepta Croquetes de carbassó

Ingredients:

1 ceba
1 porro
2 carbassons
Sal
Oli
1 ou
Pa rallat

Preparació:

Comencem fregint la ceba amb el porro, tot tallat molt petit, quan s’ha fet el sofregit s’afegix el carbassó trossejat, quan ho tenim tot fregit, ho espolsem de farina ho deixem q es faci i si afageix llet a ull com per a fer la beixamel, una vegada acabadt es deixa refredar.

Per fer la forma de les croquetes batem un ou agafem amb una cullera una quantitat la passem per ou i després pa rallat. Un cop tenim les croquetes fetes les fregim com i llest per menjar.

Recepta Cigrons amb cloïsses


Ingredients:
-400 grs. de cigrons cuits
-(val que siguin de pot)
-1 dent d’all
-Pebre vermell dolç
-Vi blanc
-Cloïsses


Preparació:

Bullir els cigrons. Escórrer els cigrons. Sofregir l’all picat en una olla amb oli d’oliva. Afegir el vi i reduir. Afegir el pebrot i seguit els cigrons. (Reduir l’aigua de la cocció dels cigrons a part i després afegir-lo al guisat) Coure durant 3 min. Afegir les cloïsses perquè s’obrin i el julivert picat. Rectificar de sal.

Recepta pollastre amb bolets i iogurt


Ingredients:

- 1 pollastre
- 200 gr. de mantega
- 3 iogurt
- 600 gr. de gírgoles
- 6 escalunyes
- una branca de Farigola
- 3 branques de menta
- ½ got de cervesa
- 6 trossos de pa fregit
- 1 cullerada de pebre molt
- sal

Elaboració:

Tallem el pollastre per les juntures i el salpebrem. Posem en una cassola la farigola i la meitat de la mantega.
Quan es fongui la mantega, em retirem l’escuma i enrossim el pollastre a foc viu. Desprès hi afegim la cervesa i rostim el pollastre durant 15 minuts al forn a foc moderat.
Posem en un cassó la resta de la mantega amb les escalunyes i la menta tallades molt fines. Quan es comencin a enrossir les escalunyes, hi afegim els bolets tallats en Juliana i salpebrem.
Ho ofeguem durant 10 minuts, hi posem els iogurts i quan comenci a bullir, hi afegim tot el pollastre i deixem que cogui 5 minuts a foc suau.
Se serveix amb el pa fregit.