jueves, 17 de marzo de 2011

Recepta pollastre amb bolets i iogurt


Ingredients:

- 1 pollastre
- 200 gr. de mantega
- 3 iogurt
- 600 gr. de gírgoles
- 6 escalunyes
- una branca de Farigola
- 3 branques de menta
- ½ got de cervesa
- 6 trossos de pa fregit
- 1 cullerada de pebre molt
- sal

Elaboració:

Tallem el pollastre per les juntures i el salpebrem. Posem en una cassola la farigola i la meitat de la mantega.
Quan es fongui la mantega, em retirem l’escuma i enrossim el pollastre a foc viu. Desprès hi afegim la cervesa i rostim el pollastre durant 15 minuts al forn a foc moderat.
Posem en un cassó la resta de la mantega amb les escalunyes i la menta tallades molt fines. Quan es comencin a enrossir les escalunyes, hi afegim els bolets tallats en Juliana i salpebrem.
Ho ofeguem durant 10 minuts, hi posem els iogurts i quan comenci a bullir, hi afegim tot el pollastre i deixem que cogui 5 minuts a foc suau.
Se serveix amb el pa fregit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario